O nouă escrocherie! Ambasada SUA avertizează: Nu vă lăsați păcăliți!

0

Ambasada Statelor Unite ale Americii (SUA) la București atrage atenția cu privire la o nouă escrocherie apărută în mediul public.

Este vorba despre o escrocherie prin e-mail, care vizează un program lansat chiar de Ambasada SUA în România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform oficialilor americani, escrocheriile vizează programul  de imigrare „Diversity Visa DV-2025”.

Începând cu data de 4 mai, aplicanții pot verifica personal dacă au fost acceptați sau nu în programul „Diversity Visa DV-2025”

Citește și Securitatea era peste tot! Planul prin care au fost montate microfoane în apartamentul lui Nichita Stănescu, pentru a fi aflat scopul vizitelor pe care i le făcea Paul Goma

Mesajul Ambasadei SUA la București:

„Dacă v-ați înregistrat în programul de imigrare „Diversity Visa DV-2025”, începând de astăzi, 4 mai 2024, ora 19:00 (ora României), veți putea verifica personal dacă ați fost selecționați sau nu.

Citește și Directorul Agenției Naționale Antidrog, comisar-șef Ramona Dabija: ‘Din 29 aprilie, ANA a lansat o linie telefonică gratuită, pentru consumatori’

Nu vă lăsaţi păcăliţi de e-mailurile false care vă anunță că ați fost selecționați, ci verificați voi înșivă, accesând pagina oficială de internet a Departamentului de Stat, DV Entrant Status Check, la https://dvprogram.state.gov/ folosind codul unic de confirmare primit la înregistrarea în programul DV-2025”.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Escrocherii care vizează programul Diversity Visa Alertă Alertădefraudă de fraudă”
Please follow and like us:

Părerea ta contează pentru noi