S-a aflat! Când iese din pușcărie Dănuț Lupu

Fostul internațional Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a condus fără permis. Decizia a fost luată de instanță la data de 2 octombrie 2023,

Cum nu era în țară la momentul condamnării, Dănuț Lupu a fost dat în urmărire generală. El s-a predat de-abia peste șase zile de la data condamnării, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni,

Lupu a aflat zilele acestea și când va ieși din pușcărie, dar și unde va fi întemnițat.

Dănuț Lupu urmează să fie mutat într-una dintre cele mai luxoase celule Penitenciarul Rahova, inaugurate chiar de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, scrie Gândul.

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), citate de Gândul, la sfârșitul săptămânii trecute, la Rahova s-a întrunit comisia care a stabilit regimul de executare pentru fostul fotbalist, dar și data la care acesta poate fi eliberat condiționat, în cazul în care, până atunci, nu comite nicio abatere.

Astfel, Dănuț Lupu ar urma să-și execute pedeapsa în regim deschis și să se întoarcă acasă la data de 3 martie 2024, adică va petrece acasă sărbătorile de Paște.

Ceea ce înseamnă că Revelionul îl va prinde în spatele gratiilor.

Dănuț Lupu, pe lista infractorilor căutați de Poliția Română

Cum nu era în țară în momentul condamnării, Dănuț Lupu a fost dat în urmărire generală.

„Impotriva celui in cauza, Judecatoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsa de 7 luni si 10 zile inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, se preciza, la vremea respectivă, pe site-ul Poliției Române.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*