Diana Șoșoacă, candidat la Primăria Capitalei, după ce a fost ironizată pentru dansul în rapiță: ‘În Marea Britanie, nimeni nu jignește o regină sau o prințesă că dansează’

0

Diana Șoșoacă, senator apropiat de Ambasada Federației Ruse la București, va candida la Primăria Capitalei.

Zilele trecute, Șoșoacă s-a filmat în timp ce dansa în rapiță, pe o manea, ajungând să fie ironizată pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest context, Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa celor care au râs de ea.

Aceasta susține, într-o postare pe rețelele de socializare, că, în Marea Britanie, nimeni nu jignește o regină sau o prințesă că dansează.

Șoșoacă îi numește „șpăguiți” pe cei care au ironizat-o.

Citește și Securitatea era peste tot! Planul prin care au fost montate microfoane în apartamentul lui Nichita Stănescu, pentru a fi aflat scopul vizitelor pe care i le făcea Paul Goma

Diana Șoșoacă: „În Marea Britanie, nimeni nu jignește o regină sau o prințesă că dansează”

„NUMAI CRETINII DIN MEDIA NOASTRA SI IDIOTII DE POLITICIENI ROMANI JIGNESC UN OM POLITIC CARE DANSEAZA!

IN MAREA BRITANIE NIMENI NU JIGNESTE O REGINA SAU O PRINTESA CA DANSEAZA, DE CE OARE UN DEMNITAR ROMAN NU AR AVEA VOIE? TOTI PROSTII S-AU TREZIT COMENTAPROSTI PESTE NOAPTE! MARS, MA, SPAGUITILOR!”, a spus ea, conform Aktual24.ro.

Diana Șoșoacă vrea la Primăria Capitalei

Diana Șoșoacă vrea locul lui Nicușor Dan, primarul Bucureștiului. Biroul Electoral a admis candidatura lui Șoșoacă la Primăria Municipiului București.

De asemenea, Șoșoacă va deschide lista partidului său, SOS România, la alegerile pentru Parlamentul European.

Gabriela Firea, Nicușor Dan, Sebastian Burduja, Cristian Popescu Piedone și Mihai Enache vor candida și ei la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Citește și Directorul Agenției Naționale Antidrog, comisar-șef Ramona Dabija: ‘Din 29 aprilie, ANA a lansat o linie telefonică gratuită, pentru consumatori’/Măsuri speciale luate în contextul minivacanței de 1 Mai și de Paște

Please follow and like us:

Părerea ta contează pentru noi