Șefii Poliției, dezvăluiri despre cum a fost capturat așa-zisul prinț Paul! Era cu soția

0

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), chestorul general de poliție Bogdan Despescu, și inspectorul general al Poliției Române, chestorul-șef Benone Matei, au dezvăluit astăzi cum a fost capturat așa-numitul prinț Paul al României.

Astfel, potrivit celor doi șefi ai Poliției Române, Paul a fost prins în urma informațiilor transmise de polițiștii români colegilor din Malta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, Paul se afla în vacanță, într-un resort din Malta, alături de soția sa, lia.

„A avut loc un schimb de informații cu Poliția din Malta, în urma informațiilor transmise de polițiștii români, persoana de care ați menționat a fost localizată într-un resort. 

Ulterior, a fost reținut și urmează să fie sesizată instanța din Malta.

Poliția Română l-a localizat și a transmis, în timp real, informații colegilor din Malta. Nu a opus rezistență.

O să așteptăm decizia instanței din Malta”, a declarat șeful IGPR, Benone Matei.

Citește și Paul se pregătește să redevină al României! A fost prins în Malta, după o colaborare între Poliția Română și cea malteză

Bogdan Despescu: „Poliția Română, așa cum a spus domnul inspector general, a furnizat date cu privire la posibila prezență a persoanei în cauză într-un resort”

„În completare, aș vrea să vă precizez faptul că, de fiecare dată, am relaționat cu partenerii din statele unde am localizat astfel de persoane.

După momentul localizării, fiecare instituție își intră în procedura proprie și, bineînțeles, urmează procedura în faza instanțelor de judecată și acestea vor depune măsuri în consecință.

Imediat după o decizie, structurile Ministerului Afacerilor Interne vor prelua persoana”, a explicat secretarul de stat Bogdan Despescu.

„Poliția Română, așa cum a spus domnul inspector general, a furnizat date cu privire la posibila prezență a persoanei în cauză într-un resort. 

De data aceasta, ca și în momentul în care a fost depistat la Paris, în Franța, Poliția a ajuns la obiectiv, a fost prinsă persoana”, a mai precizat acesta.

Please follow and like us:

Părerea ta contează pentru noi