Video. Prima ieșire a lui Adrian ‘Beleaua’ Corduneanu, după decesul fostului sportiv Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu

Sursa foto: Facebook

Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu, fost sportiv de performanță, care a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice, a încetat din viață luni, 15 aprilie.

Adrian „Beleaua” Corduneanu, fratele lui Costel Corduneanu, a avut o primă ieșire publică, în contextul decesului fratelui său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Corduneanu a anunțat pe pagina de socializare că fratele său a încetat din viață.

Vreau să vă anunț, cu durere în suflet, că fratele meu, Costel Corduneanu, a încetat din viață și toți cei care credeți că l-ați iubit și l-ați respectat și aveți buna plăcere să vă luați rămas-bun, vă așteptă la Breazu, la Castel”, a spus Adrian Corduneanu.

Citește și A murit unul dintre greii lumii interlope! Costel Corduneanu, fost sportiv de performanță care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, s-a stins din viață azi

Costel Corduneanu va fi înmormântat vineri

Totodată, „Beleaua” Corduneanu a precizat că fratele său va fi înmormântat vineri.

„Aicea o să fie priveghiul, iar vineri o să fie înmormântarea”, a mai transmis Adrian Corduneanu.

Fost sportiv de performanță, Costel Corduneanu a reprezentat România la două ediții ale Jocurilor Olimpice.

Corduneanu, practicant de lupte libere, a ocupat locul 9 la Jocurile Olimpice la Barcelona, din anul 1992. Totodată, el s-a clasat pe locul 14, la Atlanta, în 1996.

Federația Română de Lupte a anunțat, în mod oficial, decesul lui Costel Corduneanu.

Citește și EXCLUSIV Nuțu Cămătaru n-a reușit să dreseze, legal, leii! Afacerea prin care oferea servicii de creditare a dat faliment

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Campion Mondial de cadeţi, Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu sa îl odihnească!”, a transmis Federația Română de Lupte (FRL).

Costel Corduneanu era cunoscut drept „Stăpânul Moldovei”. Împreună cu fratele său, Adrian „Beleaua” Corduneanu, el conducea clanul Corduneanu.

Please follow and like us: