Să râdem cu Poliția Română! Un polițist a fost prins în timp ce făcea vin în curtea instituției

Sursa foto: realitateaoltului.ro

Să râdem cu Poliția Română! Un polițist a fost prins în timp ce făcea vin în curtea instituției. Agentul de poliție C.V. a fost prins de comisarul-șef Gheorghe Costân, nimeni altul decât noul comandant al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, că făcea vin chiar în curtea secției unde îți desfășura activitatea. 

Când șeful de inspectorat a venit în inspecție la sediul Poliției Ștefănești, județul Botoșani, el a descoperit mai multe butoaie pline de struguri chiar în curtea instituției.

Comisarul-șef a aflat, ulterior, că recipientele, dar și instrumentele folosite pentru fabricarea vinului sunt ale agentului C.V.

Motivația agentului

Prins de șeful său, agentul a explicat că stă cu chirie în vecinătatea instituției și curțile sunt apropiate, a transmis Monitorulbt.ro.

Potrivit IPJ Botoșani, agentul deține o locuință de serviciu în curtea sediului Poliției Ștefănești.

„În curtea unui sediu al Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au fost identificate mai multe recipiente, în care erau struguri utilizaţi în producerea de băuturi alcoolice.

Din primele verificări a reieşit faptul că acestea ar aparţine unui agent de Poliţie, care deţine o locuinţă de serviciu în curtea aceluiaşi imobil”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, conform sursei citate.

Biroul Control Intern (BIC) a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili adevărul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*