Fața nevăzută a Capitalei! Se face trafic de droguri la doi pași de sediul Poliției Rutiere

În inima Capitalei, la doi pași de sediul Brigăzii Rutiere a Bucureștiului și de trei instituții de învățământ, printre acestea aflându-se și Colegiul Național „Matei Basarab”, încă se vând de ceva timp etnobotanice.

Cine ar fi crezut că la demisolul unui imobil dărăpănat de pe strada Romulus, în apropierea Poliției Rutiere a Capitalei (Strada Logofătul Udriște), precum și a unui Centru de Prevenire și Informare a Criminalității (Strada Matei Basarab) se poate face trafic de droguri?

trafic de droguri - romulus

Astăzi, Bugetul.ro vă prezintă o anchetă în exclusivitate referitoare la lucrurile nespuse din București. Persoana noastră de legătură, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului ne-a dezvăluit o serie de lucruri incredibile.

Aceasta s-a oferit să ne cumpere  o doză de etnobotanice de la traficanții care, potrivit spuselor sale, își fac veacul de ani de zile pe strada Romulus. Intrarea se face prin curtea casei cu trei etaje.

doza etnobotancie
trafic de droguri

Conform sursei noastre, în schimbul unei porții, pe care consumatorii de droguri și-o injectează pentru a simți ceva, se achită 10 lei. Evident, în funcție de cantitate, prețul drogurilor crește.

Mai mult, aproape toți consumatorii își injectează doza peste stradă, acolo unde se află ruinele fostului Azil Evreiesc de Bătrâni „Elisabeta”, la intersecția Romulus – Filibiliu.

trafic de droguri

După cum se poate observa în imagini, dependenții de droguri au lăsat în urma lor numeroase seringi, ambalaje și sticle de plastic.

Click AICI pentru VIDEO!

Trei instituții de învățământ în zonă!

În apropierea acestui loc se află trei instituții de învățământ: Școala Gimnazială „Barbu Delavrancea”, Colegiul Național „Matei Basarab” și Liceul Teoretic „Mihai Ionescu”.

Totuși, sursa noastră ne-a dezvăluit că traficul se face în regim închis și doar consumatorii cunoscuți sau prezentați, ulterior, de cei vechi au acces la droguri.

harta

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*