Ei sunt cei care l-au ucis pe milionarul Adrian Kreiner, din Sibiu

Poliția Română a făcut publice primele imagini cu cei trei indivizi acuzați că l-au omorât pe milionarul Adrian Kreiner: Cosmin Zuleam, Cristian Marian Minae, zis „Pușcărie”, și Laurențiu Ghiță.

Minae și Ghiță – ambii în vărstă de 35 de ani – au fost prinși deja pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord, a informat IGPR.

Al treilea, Cosmin Zuleam, considerat capul grupării, se află încă în libertate.

Anunțul Poliției Române despre Cosmin Zuleam:

„Nascut în: Valea Stanciului, jud. DOLJ, ROMANIA
Data nașterii: 06-05-1992

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Horezu Poenari, jud. DOLJ, ROMANIA

Motivul: mandat de arestare preventiva

Fapta: omor

La data de 19.11.2023, Tribunalul Sibiu a emis mandatul de arestare preventiva nr. 48/UP pentru savarsirea infractunilor de omor calificat si doua infractiuni de talharie calificata”, informează IGPR, cu privire la Zuleam, la rubrica „Persoane Urmărite”.

Ei cei trei criminali

„Pușcărie” și Ghiță, capturați în Marea Britanie

„Având în vedere cazul de tâlhărie urmată de moartea victimei, sesizat Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea celor doi bărbați.

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*