Razie în Sectorul 2 al Capitalei! Anunțul Poliției

0

Sursa foto: Digi24.ro

Direcția Generală de Poliție a Muncipiului București (DGPMB) a desfășurat astăzi o razie în Sectorul 2 al Bucureștiului.

Au fost verificate persoane cunoscute cu un trecut infracțional.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au fost legitimate persoane, s-a făcut control corporal, precum și un control al bagajelor, informează polițiștii.

Citește și EXCLUSIV Dezvăluire de ultimă oră a lui Nicolae Ciucă: ‘PSD nu mai susține proiectul privind pensiile militare. La fel este și cu cel cu minerii’

„În baza planurilor de măsuri dispuse la nivelul Poliției Capitalei, în cadrul acțiunii BLOCADA, la data de 4 octombrie 2024, polițiști din cadrul mai multor servicii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, cu sprijinul reprezentanților ANAF, dar și reprezentanți ai unei companii de energie electrică au desfășurat o acțiune amplă, privind combaterea și prevenirea infracțiunilor, evenimentelor și faptelor săvârșite cu violență, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță publică”, a informat Poliția Capitalei.

Toți deținătorii de arme au fost verificați

Citește și EXCLUSIV Dezvăluire de ultimă oră a lui Nicolae Ciucă: ‘PSD nu mai susține proiectul privind pensiile militare. La fel este și cu cel cu minerii’

„În acest context, sunt efectuate verificări în mai multe zone din Sectorul 2, la adresele unor persoane cunoscute cu trecut infracțional.

De asemenea, sunt organizate filtre pe mai multe străzi din Sectorul 2.

Se legitimează persoane, se face control corporal, dar și control al bagajelor. Totodată, deținătorii de arme sunt verificați.

În acest context, se desfășoară activități ample în privința verificării respectării normelor legale de către deținătorii de câini periculoși sau agresivi, verificării respectării legislației în vigoare aplicabile în domeniul transportului, dar și verificării legalității utilizării rețelei de distribuție a energiei electrice.

Structurile Ministerului de Interne acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situația o impune. Acțiunile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare”, au comunicat polițiștii.

Please follow and like us:

Părerea ta contează pentru noi