Marian Ceaușescu l-a umilit pe Ioan Niculae pe aeroport: ‘Pușcăriașule! Plătește-ți, bă, angajații! Să stai acolo până îmi văd eu ceafa’

Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut drept Marian Ceaușescu, l-a umilit pe omul de afaceri Ioan Niculae, astăzi, la sosirea acestuia din urmă pe aeroport.

Condamnat ieri la 5 ani de închisoare, Niculae s-a întors în România, vineri, fiind încătușat de polițiști la aterizarea pe aeroport.

În momentul în care a fost scos din aeroport, protestatarul Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe omul de afaceri și i-a strigat: „Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa! Nu ți-ai plătit angajații, bă! Plătește-ți, bă, angajații! Pușcăriașule!”.

Condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Joi seară, Ioan Niculae, patron al clubului de fotbal Astra Giurgiu, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel București.

El a fost acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Potrivit acuzațiilor din dosar, firma InterAgro, controlată de omul de afaceri, ar fi încheiat contracte fictive cu o altă societate, pentru a reduce masiv contribuțiile datorate bugetului de stat.

Prejudiciul se ridică la peste 11 milioane de lei.

Ioan Niculae fusese dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu, ulterior acesta declarând că se află în Italia și că în cursul zilei de vineri se va întoarce în țară și se va preda, ceea ce s-a și întâmplat.

Iniţial, Ioan Niculae primise la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsă mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti în urma admiterii apelului DNA, informează digi24.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: