Un mascat de la Trupele Speciale, mesaj care zdruncină serios Poliția: ‘Acordăm atâta atenţie unor nenorociţi care fac atâta rău acestei societăţi’

Sursa foto: sfin.ro

În privința modului în care Poliția Capitalei și Jandarmeria Română au gestionat priveghiul și înmormântarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis de un membru al clanului Rinu, un „mascat” de la Trupele Speciale a transmis un mesaj cutremurător.

Luptătorul de la Trupele Speciale susține că Poliția a ajuns firma de pază a țiganilor și că a ajuns să apere niște nenorociți, într-o scrisoare publicată de Adevărul.„Blocăm străzi, oprim tot ce mişcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi… De când ne-am transformat în firma de pază a ţiganilor??? De ce toată această desfăşurare de forţe pentru protecţia scursurilor societăţii??? Protecţie plătită din banii oamenilor care azi-dimineaţă s-au trezit să plece la muncă! La muncă!!!!! Ce or gândi oamenii normali când văd că pentru scursurile astea sunt atâtea forţe şi când ei, care muncesc şi plătesc taxe de le ies pe nas, au nevoie de poliţie, li se spune că nu sunt oameni, că nu sunt resurse?

Ce gândesc colegii noştri, care în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au ajuns să fie ameninţaţi, bătuţi, răniţi şi cărora nu li s-a asigurat niciun fel de protecţie, nici măcar nu au fost lăsaţi să-şi ia pistolul acasă pentru protecţia lor şi a familiilor lor? Cum este posibil să acordăm atâta atenţie unor nenorociţi care fac atâta rău acestei societăţi, care nu au o zi de muncă în viaţa lor, care nu au plătit un leu impozit în viaţa lor, dar deţin palate, maşini de zeci şi sute de mii de euro şi învârt milioane de euro în văzul tuturor? Mi-a plăcut enorm meseria asta, dar astăzi am ajuns să o urăsc din tot sufletul”, a scris „mascatul”.

„Șefi mari din poliție au tot mâncat din palma lor”

Luptătorul mai acuză că șefi din Poliția Română au mâncat din palma acestor interlopi.

„Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope. Atât timp cât şefi mari din poliţie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem niciun plan, o să vedem doar balet al forţelor de ordine fără o finalitate anume. (…) Poliţia şi-a dat examenul neputinţei”, a mai spus luptătorul de la Trupele Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: