Video. Scandal cu focuri de armă! După uciderea lui Emi Pian, doi polițiști au fost tăiați! Atacatorii au fost împușcați!

O adevărată nebunie în România! În localitatea Văcărești, județul Dâmbovița, a avut loc un incident șocant.

Doi polițiști au fost tăiați.

Presupușii atacatori au fost împușcați.

„Scandal cu Împușcături la Vacaresti! Doi polițiști sunt tăiați, doi suspecți, împușcați”, spune jurnalistul Marius Buga.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi atacatori erau frați, unul a fost împușcat în abdomen, altul, în picior.

Poliția a venit după un apel la 112, pentru că unul dintre frați era violent.

Amintim că, la începutul acestei săptămâni, unul dintre liderii clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis, după o ceartă iscată la o partidă de barbut.

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian face parte din clanul Rinu, grupare care controlează zona podului Colentina din Capitală.

Emi Pian, ucis de un „NO NAME”

Este vorba despre Emanuel Richard Gheorghe. Acesta a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, după o decizie a Tribunalului București.

Clanul Rinu este cunoscut drept un clan mărunt din zona podului Colentina, care a început să crească de curând. Se ocupă cu proxenetism, trafic de droguri și cămătărie.

Pe de altă parte, clanul Duduienilor este unul dintre cele mai cunoscute din Capitală. În ultimii ani, capii grupării parcă au fost loviți de un blestem.

Ion Duduianu, zis Segher, fratele lui Pian senior, a murit în octombrie 2018, din cauza unui infarct. În luna decembrie a aceluiași an a murit un alt nume de legendă al clanului: Cristofor Duduianu, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Iată că acum, după nici doi ani, gruparea Duduienilor a mai primit o lovitură: Emi Pian a fost omorât.

Ce a transmis Poliția Capitalei marți

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: