Răsturnare de situație! Cine e adevăratul criminal în cazul uciderii lui Emi Pian (foto)

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian! Nu Ciprian Gheorghe al lui Napi l-a ucis, ci un alt membru al clanului Rinu. Este vorba despre Emanuel Richard Gheorghe. La începutul acestei săptămâni, Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, a fost ucis în Sectorul 6 al Capitalei, după o ceartă la barbut.

Mototolea a fost înjunghiat în picior. Da cum atacatorul i-a atins artera femurală, din cauza pierderii de sânge, Emi Pian a murit, la doar 39 de ani.

Cel care l-a atacat pe Emi Pian face parte din clanul Rinu, o grupare care acționează în Sectorul 2, în zona podului Colentina.

Surse ne-au dezvăluit, după ce am scris ieri că ucigașul este Ciprian al lui Napi sau Ciprian Napy, că un alt membru din clanul Rinu l-ar fi tăiat pe Florin Mototolea.

Pe rețelele de socializare, deja se vehiculează că atacatorul ar fi Richard Emanuel Gheorghe, și el membru al clanului Rinu.

De altfel, conform informațiilor noastre, Emanuel Richard și Ciprian Napy erau foarte apropiați.

Emi Pian, ucis de un „NO NAME”

Clanul Rinu este cunoscut drept un clan mărunt din zona podului Colentina, care a început să crească de curând. Se ocupă cu proxenetism, trafic de droguri și cămătărie.

Pe de altă parte, clanul Duduienilor este unul dintre cele mai cunoscute din Capitală. În ultimii ani, capii grupării parcă au fost loviți de un blestem.

Ion Duduianu, zis Segher, fratele lui Pian senior, a murit în octombrie 2018, din cauza unui infarct. În luna decembrie a aceluiași an a murit un alt nume de legendă al clanului: Cristofor Duduianu, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Iată că acum, după nici doi ani, gruparea Duduienilor a mai primit o lovitură: Emi Pian a fost omorât.

Ce a transmis Poliția Capitalei marți

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: