Cine l-a ucis pe Emi Pian – Imagini cu asasinul

Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, de un lider al unei grupări rivale.

Potrivit surselor noastre, Emi Pian a fost omorât, după un scandal la un joc de barbut, de către Ciprian Napy, fiul lui Napy – lider al clanului Rinu, care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina.

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a informat Poliția Capitalei.

Potrivit informațiilor noastre, cel ucis este Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu.

Cum arată membrul clanului Rinu care l-a ucis pe Emi Pian

La aflarea veștii că Emi Pian a murit, tatăl său, Nicolae Duduianu, zis Pian, a făcut infarct.

Ulterior, s-a spus că Pian senior a decedat, însă Penitenciarul Rahova, locul unde este încarcerat Nicolae Duduianu, a infirmat acest lucru.

Clanul Duduienilor este unul dintre cele mai cunoscute clanuri din Capitală. Acesta acționează în Sectorul 2, în zona Pantelimon, dar și în alte zone din București.

În ceea ce privește clanul Rinu, gruparea din Colentina nu se compară cu cea a Duduienilor și de aceea lumea interlopă a fost cutremurată că Ciprian Napy l-a ucis pe Emi Pian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: