Conducerea Facultății de Sociologie și Asistență Socială a mințit în scandalul în care este implicat regizorul Cristi Puiu! Iată dovada

cristi-puiu
Sursa foto: www.smartfm.ro

AnchetaZilei.ro v-a prezentat, în exclusivitate, detalii despre scandalul în care este implicată Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, în urma căruia regizorul Cristi Puiu a refuzat să mai țină cursul opțional, în semn de solidaritate făță de profesorul Daniel Puiu Lățea.

Pentru detalii, accesează: EXCLUSIV! Scandal de proporţii la Universitatea din Bucureşti: Regizorul Cristi Puiu a renunţat la cursul său, în semn de solidaritate faţă de un coleg

Într-un răspuns acordat site-ului AnchetaZilei.ro, la data de 28 septembrie, Departamentul de Relații Publice al Universității din București susținea, printre altele, următoarele:

”Facultatea de Sociologie și Asistență Socială nu are cunoștință și nu a primit, până în acest moment, nicio cerere de retragere a studenților de la programele de studii ale facultății și nicio petiție sau scrisoare de protest a studenților împotriva deciziei de încetare a colaborării domnului Daniel Puiu Lăţea cu Facultatea de Sociologie și Asistență Socială”.

Un răspuns cât se poate de sincer, la prima vedere, numai că la 26 septembrie un student decidea să se retragă de la programul de master Antropologie, Dezvoltare Comunitară și Regională, invocând motivul hotărârii conducerii Facultății de Sociologie și Asistență Socială de a înceta colaborarea cu profesorul Daniel Puiu Lățea.

img_20160926_152441

Eugen Dinu

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.