De ce a votat Ilie Năstase pro Gabriel Oprea? Explicaţia uluitoare a fostului tenisman

Sursa foto: Mediafax.
Sursa foto: Mediafax.

Politicianul independent Ilie Năstase se numără printre cei 73 de senatori care au votat împotriva cererii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de începere a urmăririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea. 

„Nasty” a declarat, pentru Vocea.biz, că nu a fost de acord cu anchetarea lui Oprea, fiindcă a votat „ca un prieten”.

“În primul rând, eu nu sunt de meserie să zic pe cine să judece sau pe cine să nu judece. Dacă e vinovat, să-l judece. Dar eu, la Senat, am fost pus să dau legi, să votez legile bune. Mie nu are cine să-mi ceară părerea nimeni, că nu sunt expert. Eu am votat ca un prieten, am votat pentru că nu ştiu şi nu cred că ţine de mine, şi-a justificat fostul mare tenisman alegerea.

Citeşte şi: Cum ai putut să faci asta, Ilie Năstase?

“Vinovat de ce s-a întâmplat acolo e cel care a lăsat groapa acolo, că dacă nu era groapa, nu se întâmpla. De ce s-a întâmplat acest accident? Pentru că era o groapă. Cu domnul care a lăsat groapa nu s-a întâmplat nimic, el trebuie judecat în primul rând. Nu cred că este de domeniul DNA-ului. Este un accident, acum anchetează DNA orice se întâmplă pe stradă?”, a mai spus Ilie Năstase.

Din 124 de senatori care au votat, 73 au făcut-o împotriva solicitării DNA, 45 au fost de acord cu aceasta, iar şase voturi au fost anulate.

Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este următoarea: De ce nu şi-a anulat votul domnul Năstase, dacă tot a crezut că nu e de competenţa domniei sale să decidă sau poate a primit vreun ordin de la Gabriel Oprea? „Hai, Ilie!”

Eugen Dinu

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.