De ce a votat Ilie Năstase pro Gabriel Oprea? Explicaţia uluitoare a fostului tenisman

Sursa foto: Mediafax.
Sursa foto: Mediafax.

Politicianul independent Ilie Năstase se numără printre cei 73 de senatori care au votat împotriva cererii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de începere a urmăririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea. 

„Nasty” a declarat, pentru Vocea.biz, că nu a fost de acord cu anchetarea lui Oprea, fiindcă a votat „ca un prieten”.

“În primul rând, eu nu sunt de meserie să zic pe cine să judece sau pe cine să nu judece. Dacă e vinovat, să-l judece. Dar eu, la Senat, am fost pus să dau legi, să votez legile bune. Mie nu are cine să-mi ceară părerea nimeni, că nu sunt expert. Eu am votat ca un prieten, am votat pentru că nu ştiu şi nu cred că ţine de mine, şi-a justificat fostul mare tenisman alegerea.

Citeşte şi: Cum ai putut să faci asta, Ilie Năstase?

“Vinovat de ce s-a întâmplat acolo e cel care a lăsat groapa acolo, că dacă nu era groapa, nu se întâmpla. De ce s-a întâmplat acest accident? Pentru că era o groapă. Cu domnul care a lăsat groapa nu s-a întâmplat nimic, el trebuie judecat în primul rând. Nu cred că este de domeniul DNA-ului. Este un accident, acum anchetează DNA orice se întâmplă pe stradă?”, a mai spus Ilie Năstase.

Din 124 de senatori care au votat, 73 au făcut-o împotriva solicitării DNA, 45 au fost de acord cu aceasta, iar şase voturi au fost anulate.

Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este următoarea: De ce nu şi-a anulat votul domnul Năstase, dacă tot a crezut că nu e de competenţa domniei sale să decidă sau poate a primit vreun ordin de la Gabriel Oprea? „Hai, Ilie!”

Eugen Dinu

eugen.dinu@anchetazilei.ro

One Response to "De ce a votat Ilie Năstase pro Gabriel Oprea? Explicaţia uluitoare a fostului tenisman"

  1. EMIL BOBOCEA   22/09/2016 la 17:43

    E om de concret nu de gargara si ascundere dupa degete, gen „noi muncim si nu gindim” sau altcineva geniu in drept e indreptatit sa dea verdictul la asa facatura judiciarista. Pai ori avem parlamentari alesi pusi acolo tocmai „sa gindeasca fiecare dupa capul lui situatia in sine” ori glugi de coceni aplaudace, ce-si cer inlocuirea nu cu tehnocrati ci direct cu „computere”. Si atunci ne vom scuza ca numai atit a fost de bine programat computerul , nu-ti comvine da bani mai multi la alt level de programare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.