EXCLUSIV! AK-ul, prezentat de echipa Sky News în reportaj, se găseşte şi pe Internet! Este de fapt o armă de vânătoare modificată, care costă 1.200 de lei!

ancheta-zilei-arma

Jurnalistul britanic de la Sky News, Stuart Ramsay, susţine pe Twitter că reportajul său nu este un fals, dat fiind că în imagini apare o armă de asalt de tip AK. Ceea ce nu ştie ziaristul englez sau omite cu intenţie este că AK-ul din imagini este unul modificat pentru vânătoare. Acesta se poate achiziţiona şi de pe Internet, cu 1.200 de lei.

AnchetaZilei.ro a aflat, în exclusivitate, că la sfârşitul lunii iulie a acestui an, deţinătorul unei astfel de arme (M.R.), originar din Deva a scos-o la vânzare pe un site de profil, cerând în schimbul acesteia suma de 1.200 de lei.

Arma de vânătoare este de producţie românească, fiind realizată la Uzina Mecanică Sadu.

Duminica trecută, Sky News a prezentat un reportaj în care apăreau mai mulţi traficanţi de arme români, care ar fi avut legături chiar şi cu grupările teroriste musulmane.

În numai trei zile, DIICOT a rezolvat cazul şi a descoperit că presupuşii traficanţi erau nişte români de etnie maghiară, care au fost plătiţi să joace acest rol. Pantics Levente, Pantics Csaba Atilla şi Szanto Aurelian este numele celor trei persoane care au fost reţinute până acum de către autorităţile române.

Eugen Dinu

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.