Sectorul 2 se prăbuşeşte! Clădiri vechi se dărâmă, oamenii sunt în pericol!

1

Mai mulţi locuitori ai Sectorului 2, ce locuiesc pe Bulevardul Pache Protopopescu, au trăit clipe de groază duminică seară, acoperişul şi faţada imobilului în care locuiau prăbuşindu-se din cauza vântului. În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime.

2

În jurul orei 22:30, o autoutilitară a Detaşamentului de Pompieri din Sectorul 2 a fost prezentă la faţa locului şi a înlăturat orice pericol.

Chiriaşii au învinovăţit angajaţii Administraţiei Fondului Imobiliar pentru acest incident.

3

„Cade casa, acoperişul, ne omoară copiii, iar noi le plătim chirie celor de la AFI (n.r.  – Administraţia Fondului Imobiliar) şi ei ne lasă să murim. Le-am făcut plângeri peste plângeri. Le-am spus să vină să repare, dar degeaba! Şi nici nouă nu ne permit să reparăm”, a declarat, pentru AnchetaZilei.ro, un locuitor al imobilului dărâmat.

4

„La cum arată clădirea, nici măcar bulină nu i-au pus. Pur şi simplu, ne lasă să murim, iar noi le plătim chirie”, a mai spus tânărul.

6

În momentul în care reporterul AnchetaZilei.ro i-a întrebat pe cei care locuiesc în clădire ce sumă achită pentru chirie, aceştia au devenit agresivi.

8

„Ce te interesează, bă, pe tine? Ce e cu tine aici? Vezi-ţi de curiozitatea ta, că suntem oameni necăjiţi”, au strigat chiriaşii.

O maşină a fost avariată

Un autoturism marca Renault, ce era parcat în dreptul clădirii, a fost avariată de bucăţile de tencuială desprinse din imobil. Din fericire, maşina a fost singura care a fost afectată de dărâmături.

Ce s-ar fi întâmplat, însă, dacă trecea vreo persoană în momentul prăbuşirii acoperişului?

Eugen Dinu

eugen.dinu@anchetazilei.ro

 10 7 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.