Ce afacere „impunătoare” are noul viceprimar al Bucureştiului! Iată cum arată crama lui „Tudy” din Piaţa Obor

acheta-zilei-crama-lui-tudy

Reporterii AnchetaZilei.ro au descoperit magazinul de vinuri din Piaţa Obor al noului viceprimar al Bucureştiului, Tudor Tim Ionescu, cunoscut opiniei publice drept „Tudy”.

După cum se poate vedea în imagini, cea mai profitabilă afacere deţinută de Tudor Ionescu nu este altceva decât o simplă cramă Murfatlar, cum mai sunt alte 28 în Capitală.

ancheta-zilei-crama-lui-tudy-1

Magazinul din Piaţa Obor este unul dintre punctele de lucru ale SC Wine Village SRL, unde „Tudy” are o treime din acţiuni. Această societate cu sediul social în Voluntari (Ilfov), care, conform giurgiuveanul.ro, are activităţi şi în Giurgiu.

News.ro notează că noul viceprimar al Bucureştiului este asociat şi administrator la trei firme: SC Wine Village SRL, ATMA Nana SRL, AS-PO Maşini Construcţii SRL.

ancheta-zilei-crama-lui-tudor-ionescu

Prin intermediul LinkedIn, Tudor Ionescu, în vârstă de 31 de ani, ne anunţă că vorbeşte fluent patru limbi străine – spaniolă, italiană, franceză şi engleză, la care mai adaugă chineza şi olandeza. „Tudy” mai susţine că a terminat trei facultăţi, cu specializări în Ştiinţe Politice, Drept şi Comerţ Internaţional şi două programe de masterat.

În plus, Tim Ionescu se făleşte cu SC Wine Village SRL, despre care spune că este una dintre firmele de top de pe teritoriul naţional, din această sferă de activitate.

tim-ionescu-linkedin

SC Wine Village SRL este o societate comercială înfiinţată în anul 2011. În acelaşi an, „Tudy” a devenit cunoscut în lumea mondenă a Bucureştiului, prin prisma relaţiei sale cu Oana Zăvoranu şi a unei fimări trimise acesteia, în care se masturba.

În 2015, Ionescu se prezenta la un show canin, împreună cu câinele său, Skip. Un an mai târziu, „Tudy” a ajuns viceprimar la Primăria Generală a Bucureştiului, fiind împins în faţă de către Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, partid în care „Tudy” este membru, şi naş al acestuia.

Eugen Dinu
eugen.dinu@anchetazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.