Marşul Normalităţii sau al supunerii faţă de autorităţi? Membrii Noua Dreaptă, extrem de cooperanţi cu oamenii legii!

mars-normalitate-obedienta

Sâmbătă, 25 iunie, la Bucureşti a avut loc Marşul Normalităţii, un eveniment organizat de către Partidul Noua Dreaptă, pentru promovarea familiei tradiţionale şi a valorilor creştine şi ca o contra-manifestaţie îndreptată către comunitatea LGBT(n.r – lesby, gay, bisexuali, transexuali) care a desfăşurat, în aceeaşi zi, Marşul Diversităţii. În acest an, membrii Noua Dreaptă (ND) s-au arătat extrem de cooperanţi cu oamenii legii, ba chiar obedienţi.

Reporterul AnchetaZilei.ro s-a deplasat la Piaţa Victoriei – punctul de pornire al Marşului Normalităţii – pentru a lua pulsul evenimentului. Îndată ce a ajuns la faţa locului, a fost chestionat de către unul dintre organizatori în legătura cu prezenţa sa acolo, spunându-i-se: „Ai grijă ce scandezi, că rişti o amendă de până la 3.000 de lei! Iar noi te vom scoate din rând şi te vom da pe mâna jandarmilor”.

mars-normalitate-obedienta-calea-victoriei

Apoi, i s-a adus o pancartă pe care apărea chipul Conchitei Wurst şi mesajul „Homovision, ruşinea Europei” (n.r. – ediţia din anul 2014 a Eurovisionului a fost câştigată de travestitul austriac Conchita Wurst). În plus, i s-a zis că dacă nu o ţine, nu va putea mărşălui.

În jurul orei 12:30, participanţii – aproximativ 70 la număr – au fost încolonaţi pe două rânduri şi pregătiţi de pornire. În acest timp, un reprezentant al ND spus „Tatăl Nostru”. Înainte de a se pleca în marş, li s-a amintit participanţilor că se va scanda doar ceea ce a fost aprobat de către Jandarmerie, iar cel care va instiga sau va striga diferit va fi scos din rând şi predat oamenilor legii.

În timpul evenimentului, participanţilor li s-a atras atenţia de către un jandarm, care a spus: „Noi suntem limita!”.

La acţiunea de sâmbătă s-a scandat: „Salvaţi familia tradiţională!”, „Bucureştiul nu-i Sodoma, România nu-i Gomora!”, „România nu tolerează sodomia!”, „Legea divină: familia creştină!”, „România, ţară ortodoxă!” şi „Noi suntem români, aici pe veci stăpâni!”.

Traseul marşului a fost următorul: Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunilor Unite, la stânga pe Splaiul Independenţei – capătul tramvaiului 32 – Aleea Dealului Mitropoliei.

Bogdan Diaconu le-a dat „ţeapă” organizatorilor!

Unul dintre membrii Noua Dreaptă ne-a declarat că preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, le-a promis că va veni la eveniment, însă nu şi-a făcut apariţia acolo.

„Diaconu ne-a spus că va veni la marş, dar nu a făcut-o. Nu a venit nimeni din partea PRU. Asta e, noi ne-am făcut datoria, anunţându-i pe toţi”, a afirmat, pentru AnchetaZilei.ro, unul dintre reprezentanţii ND.

Remus Cernea „a inventat” gay pentru Marşul Diversităţii?

În jurul orei 14:30, deputatul de Constanţa, Remus Cernea, s-a întâlnit cu patru indivizi, pentru a le înmâna tricouri imprimate cu steagul comunităţii LGBT. Întrevederea a avut loc în zona Arcul de Triumf, iar cei cinci au vorbit câteva minute, timp în care politicianul le-a predat tricourile.

După aceasta, Cernea şi-a continuat drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, aghiotanţii săi îmbrăcându-se apoi. Nu ar fi exclus ca Remus-Florinel Cernea să fi tocmit acele persoane pentru a participa la Marşul Diversităţii, eveniment ce urma să înceapă în jurul orei 15:30, în aceeşi zonă.

Eugen Dinu

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.