EXCLUSIV! Atenţie, escroci la EURO 2016! Cum a fost păcălit un român înainte de Franţa – România

poza-bilet-de-calatorie-roman-inselat-euro-2016

Românul M.D. a fost înşelat vineri, la Paris, înaintea partidei inaugurale a Campionatului European din 2016, de către o persoană de culoare, cu un abonament de călătorie la metroul francez, în valoare de 18 euro.

Potrivit suporterului „tricolor”, în timp ce se afla la staţia Porte Maillot şi încerca să-şi achiziţioneze un abonament pe două zile la metroul parizian, de la un automat de cartele, un individ de culoare a insistat să-l ajute, reuşind în cele din urmă să-l convingă să-i achite permisul de călătorie.

„Când verificam opţiunile automatului, încercând să-mi iau un abonament, a venit un negru şi s-a băgat peste mine. Pur şi simplu, nu mai scăpam de el. Mi-a zis că va ajuta şi că-mi va plăti cu cardul abonamentul care valora 18 euro”, a dezvăluit M.D., în exclusivitate pentru Ancheta Zilei.

A primit doar un bilet de călătorie

În loc de abonament pe două zile, individul de culoare i-a dat românului un bilet cu o singură călătorie.

„M-am uitat la ecranul automatului, când a butonat şi mi s-a părut că urmează toţi paşii. Am văzut când a ieşit abonamentul şi chiar nu înţeleg cum a putut să mă păcălească. Ideea e că nu am sesizat pe loc. Am intrat la metrou şi am ajuns la destinaţia dorită. Când am incercat să intru la metrou a doua oară şi mi-a fost refuzat presupusul abonament, am sesizat că era un simplu bilet de călătorie”, îşi aminteşte fanul român.

Aşa cum se poate observa în poza primită pe adresa de mail a redactorului AnchetaZilei.ro, preţul biletului este şters cu pixul. Probabil că persoana de culoare a avut acest tichet pregătit dinainte şi, într-un moment în care românul nu era atent, l-a înlocuit cu abonamentul.

Din nefericire pentru fanul păgubit, nici selecţionata de fotbal a României nu i-a adus vreo satisfacţie. Reprezentativa antrenată de Anghel Iordănescu a pierdut în faţa Franţei, cu scorul de 2-1. Pentru „tricolori” a marcat Bogdan Stancu, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 65. De cealalată parte au înscris Giroud, în minutul 57, şi Payet, în minutul 89.

Următoarea partidă a elevilor lui „Tata Puiu” se va disputa miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00, când România va întâlni Elveţia.

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.