Cronică antifacebookistă (antifaceboocistă)/ Franţa – România

franta-romania-suporterii-romani-la-stadion
Foto: AnchetaZilei.ro

Băi, faceboociştilor, sunt sătul de voi, ceea ce aţi vrut asta s-a şi întâmplat (parţial, totuşi), România a pierdut cu Franţa, scor 2-1 pentru gazde.

Aţi cerut victorie pentru francezi (n.r. – asta dacă îi putem numi francezi), aţi avut-o. Voi, chiar voi, aţi distrus echipa asta, antiromânilor!

De echipă, ce pot zice?! Ea a început impecabil. Aş putea zice că a luptat cu zeii. A dominat primele minute, iar Bogdan Stancu putea fi erou, dar a ratat incredibil din careul de şase metri (n.r. – am fost indulgent când am spus şase metri). Reprezentativa lui „Tata Puiu” a continuat să surprindă, intrând la egalitate la cabine, deşi „cocoşii galici” au mai avut două ocazii uriaşe.

programa-de-meci-franta-romania
Foto: AnchetaZilei.ro

După pauză, acelaşi „motan nebun” a făcut o preluare ca la carte, dar a trimis pe lângă bara din stânga porţii franceze, chiar dacă era într-o poziţie excelentă. În jurul meu, nu a faceboociştilor, s-au auzit multe înjurături la adresa lui, păcat de el! Sau de noi? Recunosc că şi eu l-am înjurat pe Săpunaru :)) Păcat de el sau de noi? Juca România, fraţilor!

A urmat tragedia! În minutul 57, chiar în momentul în care îl lăudam, a comis-o! A comis-o el, Ciprian Tătăruşanu! Aceleaşi ieşiri hazardate, pline de orgoliu, ale unui portar lipsit de bunul-simt. A înscris Giroud!

Eraţi fericiţi, dar ce fericiţi eraţi! Vă durea în cur de noi, românii iubitori de fotbal, microbiştii care visau ca AI NOŞTRI să obţină un rezultat MARE!

Şi ce credeţi, bă, faceboociştilor?! Am fost din nou pe val. Nicuşor, ăla al meu, stelist, a căzut în careu. Arbitrul nu a stat mult pe gânduri şi a indicat punctul cu var. 11 metri pentru România? Aşa-i că v-aţi gândit la pronosticul vostru de căcat, în care băieţii lui „Tata Puiu” nu aveau cum să câştige?

Ei bine, a bătut Stancu şi nu ştiaţi pe unde să vă pitulaţi, vă era ruşine cu fiinţa voastră de români de mizerie! 1-1, eram din nou în cărţi!

Din păcate, aţi avut noroc, bă!

O paiaţă, după cum îi spune şi numele, Payet, a şutat în vinclul porţii lui Tătăruşanu, 2-1!

Bă, dar ştiţi cum a tras? Atât de tare încât v-a durut în cur pe toţi haterii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.