EXCLUSIV! Diaconu l-a demis pe musulmanul Abu Saqer de la şefia TPRU-Sector 2!

12804662_1755210501376120_8164983582693723389_n

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Capitalei, Bogdan Diaconu, l-a demis pe Ala’a Abu Saqer, după ce a aflat că este musulman.

În luna aprilie, AnchetaZilei.ro dezvăluia în exclusivitate că preşedintele organizaţiei de tineret a PRU, filiala Sector 2, este de religie musulmană.

În acea perioadă, România Unită a organizat un protest împotriva construirii unei mega moschei în Bucureşti, dar şi a primirii imigranţilor.

Potrivit surselor noastre, candidatul PRU la Primăria Bucureştiului nu ştia că la conducerea organizaţiei de tineret a Sectorului 2 era numit un musulman pe nume Ala’a Abu Saqer, fapt ce i-a fost sesizat de-abia după articolul publicat de AnchetaZilei.ro – „EXCLUSIV! El este „urmaşul” lui Vlad Ţepeş! Un musulman, preşedinte în România Unită!”.

Astfel, Diaconu a luat decizia să-l demită pe Saqer.

Abu Saqer, „uns” la conducerea TPRU-Sector 2 de către Augustin Hagiu

Ala’a Abu Saqer a ajuns lider al organizaţiei de tineret a PRU-Sector 2 graţie unor interese ascunse ale lui Augustin Hagiu, cel puţin asta susţine o persoană din interiorul formaţiunii politice conduse de Bogdan Diaconu.

„Hagiu l-a pus preşedinte la filiala de tineret, pentru că avea afaceri cu familia lui Saqer”, ne-a declarat o sursă din interiorul partidului.

Augustin Hagiu este candidatul Partidului România Unită la Primăria Sectorului 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.