Dezinformare marca ProSport/ Elias Bucurică nu are nevoie de primar pentru zona 6 Obor! Iată de ce:

bucurica-si-popescu

Publicaţia ProSport a insinuat joi că între Dan Cristian Popescu, candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Sectorului 2, şi Elias Bucurică, lider al galeriei dinamoviste şi afacerist în Piaţa Obor, s-a stabilit o legătură pe fondul interesului celui din urmă de a păstra sub administraţie zona 6 Obor.

Nimic mai neadevărat, dat fiind că, în vara anului 2012 firma New Obor S.R.L. a cărui reprezentant este Bucurică a câştigat licitaţia privind ansamblul de electrocasnice situat vis-a-vis de Piaţa Obor, pe strada Ziduri Moşi, concesionându-l pe o perioadă de 25 de ani (foto2).

concesiune-elias-bucurica-piata-obor

Astfel, viitorul primar nu i-ar putea facilita în vreun fel liderului dinamovist obţinerea bunului de proprietate publică pe care îl are şi îl va mai avea în administraţie pentru cel puţin încă două decenii.

Citeşte şi: Editorial/Eugen Dinu: Penelistul Dan Cristian Popescu şi Partidul Sticla Goală

Dacă într-adevăr există o conexiune între cei doi, cu siguranţă nu este cea prezentată de ziaristul ProSport în articolul „Candidatul PNL la Primăria Sector 2 a avut bilet VIP în galeria lui Dinamo la finala Cupei României. Liderii peluzei au interes direct la Piaţa Obor”, aceasta fiind doar o simplă speculaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.