Jurnal de campanie/ PRU „albeşte” Sectorul 5. Serios? În câte secole?

pru

Candidatul Partidului România Unită (PRU) la Primăria Sectorului 5, Bogdan Lencu, anunţă schimbări majore în partea de Bucureşti pe care vrea să o conducă.

Mesajul de campanie este unul sugestiv şi nu mai are nevoie de nicio explicaţie, anume: „Albim Sectorul 5!”.

Întrebarea este cum va face domnul Lencu acest lucru, cu ce resurse? Fiindcă nu cred că se referă la albirea hainelor şi nici la curăţenia stradală. Sau poate că doreşte să-l îmbăieze în clor pe Marian Vanghelie, care candidează din nou pentru scaunul de edil.

Bogdan Lencu foloseşte un slogan expirat pentru vremurile noastre, un slogan conceput pentru o anumită nişă, preluată de preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, odată cu trecerea în nefiinţă a lui Corneliu Vadim Tudor.

Totuşi, până ce Lencu şi echipa sa albesc Sectorul 5, în cartierul bucureştean Drumul Taberei va circula metroul. Altfel, candidatul PRU la alegerile locale din 5 ar trebui să înceapă să albească oameni din propriul partid. Vezi:  El este „urmaşul” lui Vlad Ţepeş! Un musulman, preşedinte în România Unită!

eugen.dinu@anchetazilei.ro 

2 Responses to "Jurnal de campanie/ PRU „albeşte” Sectorul 5. Serios? În câte secole?"

  1. Sadic   13/05/2016 la 02:59

    Acel musulman a fost retras complet din Partidul Romania Unita. A fost votat de tineri(liceeni), pe baza prieteniilor, care probabil habar nu aveau de ceea ce fac. A fost o eroare, s-a rezolvat cand situatia a ajuns la urechile membrilor PRU.

    Răspunde
  2. GoldenTabs   06/01/2018 la 15:33

    Ak0Pml https://goldentabs.com/

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.