EXCLUSIV! El este „urmaşul” lui Vlad Ţepeş! Un musulman, preşedinte în România Unită!

m
Foto: Ancheta Zilei

Partidul România Unită a organizat duminica trecută, 10 aprilie, un protest contra construirii unei mega moschei în Bucureşti, dar şi a primirii de imigranţi. Cu toate acestea, preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului România Unită pentru Sectorul 2 este un  musulman pe nume Ala’a Abu Saqer. Saqer ocupă şi funcţia de vicepreşedinte Tineret Bucureşti, in cadrul factiunii politice ce îl foloseşte ca simbol pe fostul domnitor Vlad Ţepeş.

De-a lungul timpului, Partidul România Unită, prin vocea preşedintelui Bogdan Diaconu, a îndemnat populaţia română la utranaţionalism şi iubire de patrie, organizând diverse acţiuni în acest sens. Una dintre acestea a avut loc duminica trecută, la Statuia Leu din faţa Preşedinţiei României, acolo unde s-a militat împotriva construirii unei mega moschei în Capitală şi a primirii migranţilor musulmani pe teritorul ţării noastre.

Foto: Facebook Bogdan Diaconu
Foto: Facebook Bogdan Diaconu

“Construiţi mega moschei şi ne aduceţi imigranţi, când peste Prut ne aşteaptă adevăraţii fraţi”, a fost unul dintre mesajele afişate de participanţii la protest.

Printre scopurile acţiunii de pe 10 aprilie s-a numărat şi suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, pe motiv că a încălcat Constituţia României atunci când a fost de acord cu ridicarea mega-moscheii pe teritoriul carpato-danubiano-pontic.

Abu Saqer: “Sectorul 2 va reveni românilor adevăraţi!”

Înverşunarea aceasta a Partidului România Unită contra musulmanilor pare să fie doar un joc politic, având în vedere că vicepreşedintele TRU (Tineretul România Unită) Bucureşti este musulmanul Ala’a Abu Saqer. Abu Saqer este şi preşedintele TRU Sector 2. Prezent la Conferinţa de Dare de Seamă şi Alegeri a Filialei Sectorului 2 din Partidul România Unită,  “urmaşul” lui Vlad Ţepeş a avut un discurs emoţionant.

12804662_1755210501376120_8164983582693723389_n

“Am început lupta cu gaşca ‘Onţenilor’ (n.r. – aici Saqer face referire la edilul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onţanu şi la UNPR) , care a ţinut pe loc Sectorul 2 vreme de 16 ani. Acum este momentul în care Sectorul 2 va reveni de drept românilor adevăraţi”, a declarat, printre altele, Ala’a Abu Saqer.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Saqer a dezvăluit că se află în ţara noastră din anul 1992 şi că a învăţat multe lucruri în această perioadă, o parte dintre acestea datorându-se Partidului România Unită şi candidatului PRU la Primăria Sectorului 2, Augustin Hagiu.

Reamintim că simbolul Partidului România Unită este fostul domnitor al Ţării Româneşti Vlad Ţepeş, el fiind folosit şi în sloganuri electorale, precum: “Vlad Ţepeş, preşedinte!”.

Oare conducerea Partidului România Unită cunoaşte termenul „ipocrizie”?

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Foto: Facebook Bogdan Diaconu
Foto: Facebook Bogdan Diaconu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.