EXCLUSIV! El este „urmaşul” lui Vlad Ţepeş! Un musulman, preşedinte în România Unită!

m
Foto: Ancheta Zilei

Partidul România Unită a organizat duminica trecută, 10 aprilie, un protest contra construirii unei mega moschei în Bucureşti, dar şi a primirii de imigranţi. Cu toate acestea, preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului România Unită pentru Sectorul 2 este un  musulman pe nume Ala’a Abu Saqer. Saqer ocupă şi funcţia de vicepreşedinte Tineret Bucureşti, in cadrul factiunii politice ce îl foloseşte ca simbol pe fostul domnitor Vlad Ţepeş.

De-a lungul timpului, Partidul România Unită, prin vocea preşedintelui Bogdan Diaconu, a îndemnat populaţia română la utranaţionalism şi iubire de patrie, organizând diverse acţiuni în acest sens. Una dintre acestea a avut loc duminica trecută, la Statuia Leu din faţa Preşedinţiei României, acolo unde s-a militat împotriva construirii unei mega moschei în Capitală şi a primirii migranţilor musulmani pe teritorul ţării noastre.

Foto: Facebook Bogdan Diaconu
Foto: Facebook Bogdan Diaconu

“Construiţi mega moschei şi ne aduceţi imigranţi, când peste Prut ne aşteaptă adevăraţii fraţi”, a fost unul dintre mesajele afişate de participanţii la protest.

Printre scopurile acţiunii de pe 10 aprilie s-a numărat şi suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, pe motiv că a încălcat Constituţia României atunci când a fost de acord cu ridicarea mega-moscheii pe teritoriul carpato-danubiano-pontic.

Abu Saqer: “Sectorul 2 va reveni românilor adevăraţi!”

Înverşunarea aceasta a Partidului România Unită contra musulmanilor pare să fie doar un joc politic, având în vedere că vicepreşedintele TRU (Tineretul România Unită) Bucureşti este musulmanul Ala’a Abu Saqer. Abu Saqer este şi preşedintele TRU Sector 2. Prezent la Conferinţa de Dare de Seamă şi Alegeri a Filialei Sectorului 2 din Partidul România Unită,  “urmaşul” lui Vlad Ţepeş a avut un discurs emoţionant.

12804662_1755210501376120_8164983582693723389_n

“Am început lupta cu gaşca ‘Onţenilor’ (n.r. – aici Saqer face referire la edilul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onţanu şi la UNPR) , care a ţinut pe loc Sectorul 2 vreme de 16 ani. Acum este momentul în care Sectorul 2 va reveni de drept românilor adevăraţi”, a declarat, printre altele, Ala’a Abu Saqer.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Saqer a dezvăluit că se află în ţara noastră din anul 1992 şi că a învăţat multe lucruri în această perioadă, o parte dintre acestea datorându-se Partidului România Unită şi candidatului PRU la Primăria Sectorului 2, Augustin Hagiu.

Reamintim că simbolul Partidului România Unită este fostul domnitor al Ţării Româneşti Vlad Ţepeş, el fiind folosit şi în sloganuri electorale, precum: “Vlad Ţepeş, preşedinte!”.

Oare conducerea Partidului România Unită cunoaşte termenul „ipocrizie”?

eugen.dinu@anchetazilei.ro

Foto: Facebook Bogdan Diaconu
Foto: Facebook Bogdan Diaconu

 

4 Responses to "EXCLUSIV! El este „urmaşul” lui Vlad Ţepeş! Un musulman, preşedinte în România Unită!"

 1. ana   22/05/2016 la 22:19

  buna ziua. este incredibil cum au ajuns tot felul de inculti sa comenteze despre nationalism. acesti imbecili nu cunosc diferenta intre nationalism si rasism. ce legatura are nationalismul cu faptul ca omul este musulman? a cceptat sa traiasca in ROMANIA dupa legile si regulile romanesti, se bate cot la cot co noi pentru o cauza mai buna in ROMANIA? ce cacat mai vreti? toti cetatenii romani, indiferent de origine sau etnie au aceleas drepturi si obligatii in ROMANIA. cei ce vor moscheie si imigranti in ROMANIA nu sunt neaparat musulmani. in primul rand pe acesti tradatori si vanzatori de tara si de neam ar trebui sa-i blamati cel putin ca sa nu spun ca ar trebui dusi dincolo de granitele tarii cu parul. cei ce vor sa schimbe regulile si traditiile in tara noastra si nu le place mersul prin ROMANIA, indiferent de care etnie este, nu au decat sa plece in tara sa de origine sau sa emigreze in tari care le accepta toate rahaturile. atata timp cat musulmanii de la noi nu sar calul si ajung sa se comporte ca si musulmanii di maretul occident de rahat, eu cred ca putem trai si convetui in liniste si pace cu toate natiile de pe teritoriul tarii. noi trebuie sa fim vigilenti si sa veghem sa nu ajungem in situatia Frantei, Belgiei, Angliei, Germaniei, si alte tari occidentale care sunt la ora actuala cotropite la propiu de musulmani, si ma refer la cei ce detin documente de sedere si chiar au cetatenie in aceste tari, nu mai pun la sucoteala valul acesta de imigranti. acest tip de musulmani di aceste tari pe unde au ajuns nici iarba nu mai creste, au impus si aici aceleas model de viata ca si in tarile lor de origine. mizerie, cacat, dezmat, respect zero, violenta extrema, anarhie, boli, distrugere a tot ce-i inconjoara si ce ating

  Răspunde
  • simona   22/05/2016 la 23:18

   Bravo doamna,corect spus!

   Răspunde
 2. dan   23/05/2016 la 08:21

  Bravoo Ana , frumos spus si foarte
  clar.

  Răspunde
 3. Conny   27/05/2016 la 07:01

  Inafara de tot ce BINE a spus Ana, trebuie spus ca nu toti arabii,kurzii,sau altii ce provin din Orientul Mijlociu,sunt musulmani,si ca nici nu toti musulmanii sunt islamisti. Personal,nu stiu daca acest Abu Saqer este musulman,dar stiu cu siguranta ca PRU are si membri musulmani,etnici tatari din Dobrogea,ceea ce demonstreaza inca o data ca PRU este un partid democratic,in care toti cei care se simt romani nationalisti,sau nationalisti romani,au portile deschise.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.