Fost campion de kickboxing, supranumit „Eroul din Koln”, după ce a bătut 4 arabi care voiau să violeze 2 fete!

eroul

Un campion de kickboxing, fost membru al trupelor de comando ale armatei Croației, a fost supranumit în Germania „Eroul din Koln”, după ce a snopit în bătaie patru arabi aflaţi în stare de ebrietate, care doreau să violeze două fete, în noaptea de Revelion, scrie aktual24.ro.

Ivan Jurcevic, în vârstă de 44 de ani, lucrează ca ușier la un hotel din Koln și se afla la muncă, în seara de Revelion, atunci când o mie de arabi și nord-africani au agresat sexual și jefuit 500 de femei.

Din senin, două fete l-au abordat, implorându-l să le ajute, deoarece sunt urmărite de o gașcă de agresori sexuali.

„Erau patru tineri, vorbeau în arabă. Mi-au zis să nu mă bag, deoarece erau fetele lor. Fetele păreau că lucrează într-o bancă, erau îmbrăcate în blugi și haine groase, nimic provocator. Erau înspăimântate. Le-am zis să stea în spatele meu. Cel mai guraliv dintre arabi m-a amenințat cu o sticlă, așa că l-am lovit. Altul a vrut să mă atace, așa că l-am lovit și pe el. Liderul a făcut un semn la gât, prin care îmi transmitea că va reveni să mă omoare. Nu m-am speriat, iar ei au plecat”, a povestit fostul campion de kickboxing pentru Daily Mail.

Drept răsplată, a fost arestat!

„Eroul din Koln”, fost campion mondial de cinci ori la kickboxing, a fost însă arestat, după ce s-a alăturat unui grup de bărbați, gata să le apere pe femeile din Koln care cad victimă agresorilor sexuali, proveniți din rândul imigranților. Ei au ieșit să patruleze duminică seară prin centrul orașului.

„Au zis că acești arabi nu le lasă în pace. Ce puteam să fac? Fetele s-au ascuns în hotel. Când oaspeții de sex feminin au ieșit în afara hotelului, arabii au vrut să-i agreseze. Le-am zis să se care. O femeie m-a rugat să o trec strada, acolo unde o aștepta soțul într-o mașină. Artificii și bețivi peste tot, a fost o nebunie. Era îngrozită”, a mai povestit Ivan Jurcevic.

„În urmă cu 4 luni, noi, germanii, i-am primit cu brațele deschise pe refugiați. Acum, imaginea lor este ruinată de acești golani bețivi, care nu respectă Germania și femeile germane. Au tras cu artificii în catedrală, au umblat amețiți și au atacat femei. A fost ruşinos”, a completat Jurcevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.