OFICIAL! Când va reveni Kharja la Steaua? Jucătorii accidentaţi din lotul campioanei

Sursa foto: Digisport.ro
Sursa foto: Digisport.ro

Joi, 05 Noiembrie Site-ul oficial al Stelei a publicat azi situația în care se află fiecare accidentat din lot. Houssine Kharja va mai putea reveni pe teren abia peste 6 luni!

Rareș Enceanu, Jugurtha Hamroun, Sulley Muniru și Paul Papp sînt și ei indisponibili. Iată comunicatul campioanei:

1. Rares Enceanu – a suferit, în timpul partidei amicale Polonia U21 – România U21 (13 octombrie), o întindere de gradul I a ligamentului colateral intern drept.  Acesta se află în perioada de reabilitare, timpul estimat de recuperare fiind de 30 de zile din momentul accidentarii.

2. Jugurtha Hamroun – în timpul partidei cu Pandurii Tîrgu-Jiu (25 octombrie), a suferit o întindere de gradul I a mușchiului biceps femural stîng – cap scurt. Perioada de recuperare este de 21 de zile din momentul accidentării.

3. Muniru Sulley – a suferit, în timpul partidei cu CFR Cluj (1 noiembrie), o disjuncție acromio-claviculara stînga de gradul III.  Jucătorul se află în curs de investigații suplimentare, pentru a stabili conduita terapeutică optimă: conservatoare sau chirurgicală. Timpul de recuperare estimat în cazul jucătorului este de 30 de zile.

4. Paul Papp – a suferit, la meciul cu FCM Baia Mare (29 octombrie), o fractură de os zigomatic drept și a fost operat, în cursul zilei de miercuri, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Procedeul chirurgical folosit în acest caz a fost reducerea fracturii și osteosinteză cu mini-plăcuță și șuruburi de titan. Timpul estimat de reabilitare medicala este de o lună post-operator.5. Houssine Kharja – a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior drept si va lipsi de pe teren, conform previziunilor, 6 luni de zile post-operator.

Sursa: Gazeta Sporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.